Mass Effect 2

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 28 januari 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Eerste Mass Effect 2 teaser

Het was al een tijdje bekend dat er een vervolg zou komen op het succesvolle Mass Effect. Er was alleen nog geen beeldmateriaal van de game. Daar komt vandaag verandering in.

De eerste teaser is namelijk verschenen van Mass Effect 2. Er is geen gameplay in zichtbaar en we krijgen ook geen nieuwe informatie. Scroll naar beneden om de teaser te bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?