LittleBigPlanet 2
  • ONTWIKKELAAR Media Molecule
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 januari 2011
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE

Eerste LittleBigPlanet 2 details bekend

In de eerste LittleBigPlanet was het mogelijk om je eigen levels te maken en die met de rest van de wereld te delen. Sommige creaties waren zo indrukwekkend dat Media Molecule zelfs onder de indruk was.

Het was geen geheim dat LittleBigPlanet 2 zou komen, maar er zijn verder geen details bekend over het vervolg. GameInformer heeft de eerste paar details bemachtigd. Zo kan je in LittleBigPlanet 2 complete games maken. De spotlight staat nu niet meer gericht op één genre. Je kunt elk genre maken. Daarnaast is het ook mogelijk om nu eigen voertuigen te maken en tot slot kan je NPC's in je levels zetten.

Ook cutscenes zijn mogelijk. Je kunt zelfs je eigen HUD maken en levels aan elkaar koppelen. Zo maak je een eigen game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?