Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Eerste level 80 voor World of Warcraft

Vandaag was het de eerste dag dat de langverwachte uitbreiding voor World of Warcraft werd verkocht, Wrath of the Lich King dus. En nu al is er iemand zo gek geweest om meteen door te stormen naar het hoogst haalbare level, die met deze uitbreiding omhoog is gezet naar 80.

27 uur nadat de servers in Europa online zijn gegaan, heeft de speler Nymh het hoogste level als eerste behaald. Het is de vraag hoeveel er nog gaan volgen, maar dat zullen er in ieder geval heel wat meer zijn dan deze ene persoon. Voor iedereen die hetzelfde van plan is als deze Nymh: veel succes!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?