Eerste Lara Croft and the Guardian of Light beelden

De eerste details omtrent de nieuw aangekondigde game, Lara Croft and the Guardian of Light beginnen langszaam binnen te rollen. De game zal in de zomer van dit jaar nog te downloaden zijn, want zoals eerder aangegeven zal de game enkel als digitale download verkrijgbaar zijn.

Veel elementen uit de orginele Tomb Raider-reeks keren terug. Maar de grootste verandering in Lara Croft and the Guardian of Light is dat je nu ook in co-op kunt spelen, wat nog nooit eerder mogelijk was. De game speelt zich voor een groot gedeelte af in Midden-Amerikaanse ruines middenin de jungle. Natuurlijk speelt Lara Croft de hoofdrol in de game, maar krijgt die een sidekick genaamd Totec. Totec is een Maya stamlid.

Lara en Totec gaan de strijd aan met Xoxolt, een boze geest die vrij is gekomen uit een spiegel. Ook zul je andere vijanden tegenkomen zoals onsterfelijke stamleden of reusachtige monsters met het uiterlijk van een salamander.

Lara Croft and the Guardian of Light kiest duidelijk een nieuwe weg in de serie, naast de thirdperson positie, heeft ontwikkelaar Crystal Dynamics ervoor gekozen voor een topdown view te gaan. Wat inhoudt dat de camera schuinboven je hangt.

onbekend
onbekend
onbekend
onbekend
onbekend
onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?