Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Eerste kleding voor avatars gratis de deur uit

Eerder hebben we al verteld dat Microsoft in ieder geval het komende half jaar updates voor de nieuwe avatars zou blijven uitgeven in de vorm van bijvoorbeeld kleding of andere accessoires. De vraag was alleen nog of we hiervoor geld neer moesten leggen.

Volgens Boris Scheider-Johne van de Duitse Microsoft is betalen voor de nieuwe content niet nodig. Zeker in de eerste weken zal Microsoft volgens hem gewoon gratis nieuwe kleren weggegeven. Wat er daarna zal gebeuren is nog niet duidelijk, maar hopelijk denkt Microsoft nog langer dan die paar weken aan zijn gamers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?