Check al onze gamescom content hier!
Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Eerste in-game evenement Super Smash Bros. Ultimate voorziet je van bebrilde Spirits

Als je wat meer van een aantal specifieke Spirits in Super Smash Bros. Ultimate wilt verzamelen, dan is dit nu je kans. Het eerste in-game evenement in Super Smash Bros. Ultimate voorziet je namelijk van bebrilde Spirits.

Het in-game evenement, dat Spectacled Spirits heet, vindt vanaf morgenochtend plaats in de Spirit Board-modus. Het Spirit Board kun je gebruiken om nieuwe Spirits te verkrijgen, die periodiek willekeurig verschijnen. Tijdens dit in-game evenement verschijnen enkele sterke brildragende Spirits elke dag op specifieke tijdstippen op het Spirit Board. Zo krijg je elke dag effectief twee uur de tijd per Spirit om deze te bemachtigen. Andere Spirits die een bril dragen, verschijnen vaker per dag willekeurig op het Spirit Board. Al deze Spirits zijn natuurlijk ook gewoon te bemachtigen in de World of Light-modus, maar als je op zoek bent naar extra exemplaren van Spirits als James McCloud, Brittany, Jeff of Brewster is dit een handig evenement om extra Spirits te bemachtigen.

Super Smash Bros Ultimate Spectacled Spirits

Super Smash Bros. Ultimate is vanaf nu te spelen op Nintendo Switch. Het evenement Spectacled Spirits is vanaf 7 uur morgenochtend live en loopt tot aankomende maandagochtend.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?