Eerste in-game evenement Super Smash Bros. Ultimate voorziet je van bebrilde Spirits

Geplaatst:
Aangepast: 13 december 2018 10:55

Als je wat meer van een aantal specifieke Spirits in Super Smash Bros. Ultimate wilt verzamelen, dan is dit nu je kans. Het eerste in-game evenement in Super Smash Bros. Ultimate voorziet je namelijk van bebrilde Spirits.

Het in-game evenement, dat Spectacled Spirits heet, vindt vanaf morgenochtend plaats in de Spirit Board-modus. Het Spirit Board kun je gebruiken om nieuwe Spirits te verkrijgen, die periodiek willekeurig verschijnen. Tijdens dit in-game evenement verschijnen enkele sterke brildragende Spirits elke dag op specifieke tijdstippen op het Spirit Board. Zo krijg je elke dag effectief twee uur de tijd per Spirit om deze te bemachtigen. Andere Spirits die een bril dragen, verschijnen vaker per dag willekeurig op het Spirit Board. Al deze Spirits zijn natuurlijk ook gewoon te bemachtigen in de World of Light-modus, maar als je op zoek bent naar extra exemplaren van Spirits als James McCloud, Brittany, Jeff of Brewster is dit een handig evenement om extra Spirits te bemachtigen.

onbekend

Super Smash Bros. Ultimate is vanaf nu te spelen op Nintendo Switch. Het evenement Spectacled Spirits is vanaf 7 uur morgenochtend live en loopt tot aankomende maandagochtend.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord