Eerste IL-2 Sturmovik DLC online

Goed nieuws voor de liefhebbers van IL-2 Sturmovik: Birds of Prey. De PS3- en Xbox 360-versie van de game hebben vandaag namelijk hun eerste DLC gekregen met daarin zes nieuwe single player missies en het nieuwe vliegtuig 'American P47D'.

De DLC zal echter niet gratis te downloaden zijn. Om deze DLC in je bezit te krijgen zul je namelijk via het PlayStation Network rond de vijf euro moeten bètalen en via Xbox Live 400 microsoft Points.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?