Call of Duty: Modern Warfare 2
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • RELEASEDATUM 10 november 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Eerste GOTY voor Modern Warfare 2 is binnen

Gisternacht werden de Deense Game Awards gehouden in Kopenhagen. Uiteraard hebben veel topgames een award gekregen, maar welke game kreeg nou die felbegeerde Game of the Year-award?

Modern Warfare 2 liep weg met de Game of the Year-award. De game was genomineerd samen met Assassin's Creed 2, Uncharted 2 en Dragon Age: Origins. Check de complete lijst van winnaars hier beneden.

-

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?