Eerste gameplaybeelden Baldur's Gate 3 te zien op PAX East

Geplaatst: 19 februari 2020 08:22
Aangepast: 19 februari 2020 08:22

De eerste gameplaybeelden van Baldur's Gate 3 zijn straks te zien op PAX East. Dit maakte ontwikkelaar Larian Studios onlangs via Twitter bekend.

Afgelopen zomer werd Baldur's Gate 3 onthuld. Tijdens een presentatie van Google Stadia liet Larian Studios een trailer zien van de game waar fans zo'n negentien jaar op hebben gewacht. Buiten deze onthullingstrailer bleef het echter stil rond de game. De ontwikkelaar heeft nu echter via Twitter onthuld dat we volgende week meer kunnen zien van de game. Baldur's Gate 3 is namelijk aanwezig op PAX East, waar de eerste gameplaybeelden van de game getoond worden. In de aankondiging op Twitter is tevens een video te zien waarin we een kleine glimp op kunnen vangen van een draak die hoogstwaarschijnlijk in de game te vinden is en krijgen we ook een kijkje achter de schermen bij Larian Studios.

De eerste gameplaybeelden van Baldur's Gate 3 zijn op donderdag 27 februari om 21:30 uur Nederlandse tijd te zien op PAX East via YouTube.

Bron: Larian Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord