Halo Wars

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Eerste gameplay beelden van Halo Wars

De eerste echte gameplay beelden van Halo Wars zijn verschenen. En om meteen maar goed te beginnen worden we niet verwend met één maar met meteen twee video's.

Het eerste filmpje toont gevechten tussen de Covenant en de Spartans. De tweede video toont ook gevechten, alleen nu op een andere map met een meer beboste omgeving. Wie na het zien geen geduld meer heeft en de game meteen wil spelen heeft nog even pech, aangezien de game pas in het tweede kwartaal van volgend jaar uitkomt, exclusief voor de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?