Eerste foto PlayStation 5 devkit verschenen

De eerste foto van een PlayStation 5 devkit is onlangs verschenen. De foto werd kort geleden via Twitter gedeeld.

Twitteraar @Alcoholicaust deelde een foto van de devkit van de PlayStation 5 onlangs op Twitter. Volgens de Twitteraar komt de foto van een ontwikkelaar die de de geheimhoudingsovereenkomst niet heel boeiend vond. Op de foto zien we hoe de PlayStation 5, die bedoeld is om games en applicaties op te ontwikkelen, eruit ziet. Eerder dit jaar hebben we wel digitale renders van de PlayStation 5 kunnen zien, maar dit is de eerste foto van het apparaat. Op de foto kunnen we het opvallende ontwerp met de V-vorm zien, zoals in de eerdere renders en patenten ook te zien was. Volgens Tom Warren van The Verge is voor dit ontwerp gekozen zodat de devkits gemakkelijk op elkaar gestapeld kunnen worden, maar toch goed geventileerd blijven.

De PlayStation 5 verschijnt eind volgend jaar.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?