Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Eerste Fallout 3 DLC naar PlayStation 3

De Xbox 360 en PC versie van Fallout 3 hadden al een tijdje de extra content Operation Anchorage, The Pitt, Broken Steel en Point Lookout. Door tijdelijke exclusiviteit kwam deze DLC niet naar de PlayStation 3. Daar komt volgende week verandering in.

Pete Hines van Bethesda heeft bekendgemaakt dat vanaf volgende week Operation Anchorage beschikbaar komt op het PlayStation Network. Het is nog niet bekend hoeveel het gaat kosten en wanneer de volgende DLC komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?