Eerste episode Sims 4 reality show online

Geplaatst:

Electronic Arts slaat een nieuwe weg in. De eerste episode van de nieuwe Sims reality show genaamd The Sims Spark'd is namelijk vanaf vandaag wereldwijd te bekijken.

Een paar weken geleden was aangekondigd dat de Sims een eigen reality show kreeg. In de Verenigde Staten was de eerste episode van The Sims Spark'd, zoals de reality show heet, al op 17 juli te bekijken via het televisiekanaal TBS. Nu is het ook wereldwijd beschikbaar via het YouTube-kanaal van Buzzfeed Multiplayer. Voor wie nog onbekend was met het concept van The Sims Spark'd: twaalf Sims-creators nemen het in teams tegen elkaar op. Ze moeten verschillende opdrachten winnen om er uiteindelijk met de hoofdprijs van honderdduizend dollar vandoor te gaan. Ieder teamlid heeft een eigen rol, zoals DeeSims als verhaalverteller en Plumbella als stylist. Er kwam trouwens wel wat drama in de Sims-gemeenschap, nadat de eerste episode getoond werd. Zoals verwacht van een reality show waren bepaalde gebeurtenissen op zo'n manier geëdit dat de eigenlijke situatie compleet vervormd was. Deelnemers hebben toen uitgelegd via Twitter dat er geen onderlinge onenigheden waren en dat ze allemaal op goede voet staan met elkaar.

Elke vrijdag tot 7 augustus komt er een nieuwe episode. Voor internationale kijkers verschijnen die episodes op maandagen online.

Bron: Buzzfeed Multiplayer
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord