Eerste drie Dragon Quest-games onderweg naar Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 16 september 2019 15:37

Square Enix maakte onlangs heuglijk nieuws voor Dragon quest-fans bekend. De eerste drie Dragon Quest-games zijn namelijk onderweg naar de Nintendo Switch.

Middels een tweet maakte Square Enix het nieuws bekend. De eerste drie Dragon Quest-games zijn onderweg naar de Nintendo Switch. Deze drie games kunnen we aan het einde van de maand al verwachten. De eerste Dragon Quest verscheen in 1986 voor de NES in Japan. Een jaar later verscheen Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line wederom voor de NES in Japan. De gebeurtenissen van Dragon Quest II spelen zich honderd jaar na het eerste deel af. In 1988 verscheen Dragon Quest III: The Seeds of Salvation voor de NES in Japan. Dit deel maakt samen met de andere twee delen uit van de Dragon Quest-trilogie. Deze drie games zijn een paar jaar na hun oorspronkelijke release in Noord-Amerika verschenen onder de naam Dragon Warrior. In Europa zijn deze drie games nog niet eerder op de console verschenen. De Switch-port is voor ons dus de eerste gelegenheid om deze games op een console te kunnen spelen.

Dragon Quest, Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line en Dragon Quest III: The Seeds of Salvation zijn vanaf 27 september te spelen op de Nintendo Switch.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord