Call of Duty: Modern Warfare 2
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Eerste double-XP weekend Modern Warfare 2

Call of Duty 4 en Call of Duty 5 hadden zo nu en dan Double XP Weekends. Dat was een weekend waarbij je twee keer zo veel XP kreeg. Modern Warfare 2 gaat ook zo'n weekend krijgen.

In het weekend van 2 april zal je voor alles dubbele XP krijgen. Daarnaast zijn vanaf 30 maart de nieuwe maps er die je kunt downloaden. Robert Bowling van Infinity Ward maakte het bekend via een tweet.

Mark the calendars now! april 2nd - 5th marks the first Double XP weekend on #MW2 for #xboxlive worldwide. New Maps + Double XP = No sleep

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?