V-Rally 4
  • ONTWIKKELAAR Kylotonn Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 september 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Eerste DLC voor V-Rally 4 uitgebracht

Bigben en Kylotonn Racing Games hebben aangekondigd dat de eerste DLC voor V-Rally 4 is uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Daarnaast komt de game in december naar de Nintendo Switch.

Het Superscharge Pack biedt toegang tot vijf exclusieve kleurenschema’s voor de topwagens uit V-Rally 4. Je kunt de Porsche 911 RGT 997 (Rally), Volkswagen Polo RX (V-Rally Cross), Tatum Class 10 (Buggy), Volkswagen Polo R WRC (Rally) en de Ford Mustang Fastback (Extreme Khana) gebruiken in Quick Party, Online en Career. Ook wordt in december de legendarische Ford GT 2006 in de Extreme Khana-stand toegevoegd.

V-Rally 4 komt op 13 december naar de Nintendo Switch en is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Bigben Interactive

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?