Prey

  • Ontwikkelaar Arkane Studios
  • Eerste releasedatum 15 mei 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

Eerste DLC voor Prey beschikbaar

Bethesda heeft tijdens zijn E3 persconferentie de eerste DLC van Prey aangekondigd. De DLC heet Prey Mooncrash en je zal hierin uit de geheime TranStar Moon Base moeten ontsnappen. Het is echter wel zo dat elke keer als je de missie speelt, de tegenstanders, omgeving zijn gevaren en je loot anders is.

Daarnaast krijgt de base-game ook meteen een update die Story Mode, New Game + en Survival Mode toevoegt. Verder verschijnt er binnenkort een nieuwe multiplayer-modus genaamd Typhon Hunter, een Hide and Seek.

In deze modus moeten vijf spelers als Mimics tegen één grote speler spelen, waarbij je elkaar moet uitschakelen met slimme tactieken en valstrikken die je hebt bedacht om het je tegenstander moeilijk te maken.

Om het praatje rondom Prey nog eens een extra klap te geven wordt ons verteld dat Typhon Hunter volledig in vr speelbaar gaat zijn en dat we daarnaast ook een vr escape room ervaring krijgen met deze update.

Prey Mooncrash is vanaf vandaag verkrijgbaar en de Typhon Hunter-update mogen we aankomende zomer gratis verwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?