Eerste DLC Travis Strikes Again: No More Heroes verschijnt deze week

Geplaatst: 25 februari 2019 12:00

Travis Strikes Again: No More Heroes is al ruim een maand uit. Eind deze week kunnen we dan eindelijk de eerste DLC verwachten.

De eerste DLC voor Travis Strikes Again: No More Heroes, genaamd Black Dandelion, kunnen we over een paar dagen verwachten. Deze DLC brengt Shinobu Jacobs met zich mee als speelbaar personage. Deze dame brengt niet alleen haar Katana naar de game, maar ook twee speciale vaardigheden. Naast Shinobu krijgen we ook een nieuw verhaal in de vorm van Badman Strikes Back. Hierin speelt, zoals de naam al doet vermoeden, Badman de hoofdrol.

Travis Strikes Again: No More Heroes is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De eerste DLC, Black Dandelion, verschijnt op 28 februari en is zowel als onderdeel van de Season Pass als los te verkrijgen.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Travis Strikes Again: No More Heroes

Series

No More Heroes

Uitgever

Marvelous USA

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

18 januari 2019

Ontwikkelaar

Grasshopper Manufacture

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord