Eerste DLC-personage en toekomstplannen Jump Force onthuld

Geplaatst: 15 maart 2019 11:50

Jump Force is net een maand uit, maar er staat veel meer gepland voor de anime fighter. Uitgever Bandai Namco heeft namelijk het eerste DLC-personage en de verdere toekomstplannen voor de game onthuld.

Dit eerste DLC-personage is niemand minder dan Seto Kaiba uit de serie Yu-Gi-Oh! Kaiba verschijnt samen met twee andere personages in mei. Bandai Namco maakte ook de toekomstplannen voor dit jaar bekend. Daarin kunnen we zien dat er in het komende halfjaar zowel gratis updates als betaalde content uit gaat komen. Zo kun je volgende maand in een gratis update een Clan feature en een nieuw evenement verwachten en komen er in mei en in augustus in totaal zes nieuwe vechters naar de game. Deze nieuwe personages zijn onderdeel van de Fighters Pass, maar kunnen tevens los aangeschaft worden.

Jump Force is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf volgende maand komen er maandelijks gratis updates naar de game. Het personage Seto Kaiba verschijnt in mei samen met twee andere personages.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jump Force

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

Spike

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.