Need for Speed: Hot Pursuit
  • ONTWIKKELAAR Criterion Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 november 2010
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Eerste DLC Need for Speed: Hot Pursuit nu al verkrijgbaar

Need for Speed: Hot Pursuit is vorige week verschenen en nu is er al downloadable content. De DLC bestaat uit het "Racer Timesaver Pack" en het "SCPD Timesaver pack". De DLC is verkrijgbaar in de in-game store van de Xbox 360- en PlayStation 3-versie voor 320 Microsoft Points of 4 euro per stuk.

Het Racer Timesaver Pack zorgt ervoor dat je alle race-auto's unlockt die er in de game zitten. Het SCPD Timesaver Pack geeft je recht op alle politiewagens.

Need for Speed: Hot Pursuit is vorige week verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, pc en de Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?