Eerste DLC Heavy Rain uitgesteld

De eerste downloadable content voor Heavy Rain, die onder de naam 'The Taxidermist' tegelijk met de release van de game beschikbaar zou komen, is twee weken uitgesteld naar 4 maart. Reden voor het uitstellen is niet gegeven, maar waarschijnlijk is de extra tijd bedoeld om de laatste dingen nog aan de content toe te voegen of om alles nog even goed te controleren.

De content zal ongeveer $4,99 gaan kosten. Voor Heavy Rain moet je nog een paar dagen geduld hebben, die zal vanaf 26 februari bij ons verkrijgbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?