Check hier alle Gameliner AwardsGameliner Awards 2019-content
Borderlands 3
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG, Shooter
  • GAMELINER SCORE

Eerste DLC Borderlands 3 wordt binnenkort aangekondigd

Borderlands 3 haar eerste DLC wordt op 20 november aangekondigd. Deze DLC is onderdeel van de season pass.

De eerste uitbreiding wordt onthuld tijdens de Borderlands Show. De aflevering wordt gehost door reguliere presentators Greg Miller en Fran Mirabella. Deze keer is echter Randy Pitchford ook van de partij. Er werd een kleine teaser geplaatst op Twitter met redelijk wat informatie. Zo zien we niemand minder dan Handsome Jack en een groot complex in het thema van Hyperion. De laatste zin wordt ingesproken door Moxxi met; "Ready to bring down the house, sugar?".

Borderlands 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Borderlands Show is te bekijken op 20 november.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram NoteboomOns Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?