Eerste digitale RazerCon aangekondigd

Razer kondigt hun eerste digitale RazerCon aan. Dit online community-evenement toont nieuwe producten van Razer en game-gerelateerde content.

Volgende maand houden Razer en haar hardware- en softwarepartners een evenement genaamd RazerCon. Tijdens het evenement kan er gerekend worden op exclusieve onthullingen van nieuwe Razer-producten tot previews van games. RazerCon wordt afgesloten met een online concert met optredens van populaire EDM- en metal-artiesten. Daarnaast kunnen kijkers via de stream meedoen aan prijsvragen en giveaways, waarbij je onder andere kans maakt op een nieuwe Razer Blade 15 of bèta keys van deelnemende gamestudio's.

RazerCon

RazerCon 2020 vindt plaats op 10 oktober 2020 om zes uur 's avonds. Het evenement wordt gelivestreamd via de belangrijkste sociale kanalen van Razer, waaronder Twitch, Facebook, YouTube en Twitter.

BRON Razer.com

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?