Eerste details nieuwe Red Faction bekend

Gisteren heb je kunnen lezen dat THQ de game Red Faction: Battlegrounds heeft aangekondigd als downloadbare titel voor Xbox LIVE en het PlayStation Network.

Inmiddels zijn de eerste details binnen gedruppeld. In Red Faction: Battlegrounds heb je het doel om samen met drie anderen spelers in een speelarena elkaar overhoop te schieten. Waarbij je kunt kiezen uit een hoeveelheid voertuigen voorzien van wapens.

Ook kun je alles aan gort schieten in deze game en heb je de mogelijkheid om verschillende spelopties te kiezen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Survival, Annihilate en Flag Frenzy.

De game moet in 2011 gaan verschijnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?