Eerste details Guitar Hero 5 bekend

De geruchten bestonden al, maar Guitar Hero 5 was nog niet officieel aangekondigd. Activision heeft echter vandaag de eerste details van de game bekendgemaakt. De game wordt rond de herfst verwacht voor de PlayStation 2, PlayStation 3, Nintendo Wii en de Xbox 360.

Guitar Hero 5 is een bandgame net zoals Guitar Hero: World Tour. Dit keer kun je echter je eigen band samenstellen. Zo kun je zelfs een band maken die alleen uit zangers bestaat. De game bevat ook een Party Play, waarbij je elk moment uit en in een nummer kunt springen. Daarnaast zijn de Music Studio en multiplayer mode uitgebreider.

Natuurlijk hoort bij een dergelijk spel een goede tracklist. Deze zal bestaan uit meer dan 85 bands waaronder The Rolling Stones, Vampire Weekend en Kings of Leon. Er zijn al een aantal nummers bevestigd door Activision, namelijk:

The Rolling Stones - Sympathy for the Devil
Bob Dylan - All Along The Watchtower
The White Stripes - Blue Orchid
Santana - No One To Depend On (LIVE)
Vampire Weekend - A-Punk
Tom Petty - Runnin Down a Dream
Johnny Cash - Ring of Fire
Kings of Leon - Sex on Fire
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?