Eerste Crackdown 2 details

Ontwikkelaar Ruffian Games werkt al hard aan de game Crackdown 2 voor de Xbox 360. Er zijn echter nog geen nieuwtjes verschenen van de game, maar daar komt verandering in. Vandaag verschenen namelijk de eerste details.

Zo zou Crackdown 2 een co-op voor vier spelers bevatten. Ook krijgt de game een multiplayer mode voor maximaal zestien spelers. Daarnaast zal de game natuurlijk ook een singleplayer bevatten, maar waarschijnlijk zal dat avontuur hetzelfde zijn als die van de co-op modus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?