Eerste Call of Duty naar Xbox Live Arcade en PSN

Activision heeft goed nieuws voor alle Call of Duty fans. De uitgever heeft namelijk bekendgemaakt dat de eerste Call of Duty game zal verschijnen op Xbox Live Arcade en het PlayStation Network.

Call of Duty zal binnenkort dus niet meer alleen voor PC verkrijgbaar zijn. Wanneer de shooter precies verschijnt, is niet bekend. De game zal overigens wel voor zestien jaar en ouder zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?