Eerste beelden van Saint's Row 3 in december

Een potentiële topper die de E3 van dit jaar mist is Saint's Row 3. De reden hiervoor werd vandaag uit de doeken gedaan door de vice-president van THQ, Danny Bilson. Volgens Bilson kunnen we de eerste beelden van de game verwachten in december.

De reden dat de E3 niet de plaats was waar de eerste beelden werden getoond, is duidelijk. De hele campagne rondom de game start pas in december, waardoor de game niet eerder vertoond kan worden. De hele heisa rondom de game klinkt echter goed in de oren:

We're also going to have a collectible card game, we're going to have books, we're going to have merchandise - we're going to build this thing out into the biggest trans-media blowout ever seen. Most of these deals are already in place. I believe we're going to announce this at the Spike awards in december.

Naast deze aankondiging wist Bilson ook nog te vertellen dat er een film over Saint's Row in de maak is, die tegelijk met het derde deel in de serie moet verschijnen. Verdere details over de film zijn nog niet bekend, alleen dat hij gemaakt wordt door een grote filmmaker.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?