Total War: THREE KINGDOMS
  • ONTWIKKELAAR Creative Assembly
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Eerste beelden Total War Three Kingdoms Records-modus vrijgegeven

Vandaag zijn de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe Total War: Three Kingdoms Records-modus. Deze beelden tonen de historische kant van de aankomende strategietitel.

Er zijn twee modi beschikbaar in de game. De Records-modus is gebaseerd op de historische evenementen van de derde eeuw en geeft een realistisch beeld van de conflicten die hebben plaatsgevonden in die tijd. De Romance-modus is een legendarische herschrijving van hetzelfde verhaal, maar dan vol krijgshelden met grandioze krachten. De campagne is in beide games vergelijkbaar, maar de real-time gevechten zijn aanzienlijk anders. Zo is je generaal in de Romance-modus een ontzagwekkende tegenstander, waar deze in Records-modus bestaan uit gewone mensen. Deze warlords zijn veel kwetsbaarder voor ernstig letsel en vroegtijdige dood. Om te winnen heb je je verstand nodig en moet je tactische beslissingen nemen, want een klein foutje kan je je hoofd kosten. De Records-modus lijkt qua gameplay soms meer op een schaakspel omdat de veldslagen vele malen langer duren. Dit komt omdat je units in deze modus sneller uitgeput raken. Hierdoor zijn de keuzes die je maakt van levensbelang.

De game Total War: Three Kingdoms komt uit op steam op 23 mei 2019 en is beschikbaar op pc.

BRON SEGA

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?