Eerste beelden Halo 3: ODST

Vandaag waren de eerste Halo 3: ODST beelden te zien bij de E3. Een medewerker van Bungie speelt de game zelf. Je speelt de game niet als Master Chief, maar als ODST-troepen.

De game ziet er grafisch iets beter uit. Er zijn ook een aantal nieuwe wapens en gadgets zoals de Visor. De Visor is zoiets als de scan-modus bij Metroid Prime. In de game speel je als verschillende soldaten in verschillende omgevingen. Halo 3: ODST zal 22 september in de winkels verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?