Video: Eerste beelden F1 2020-game van circuit Baku

Geplaatst: 5 juni 2020 14:00
Aangepast: 6 juni 2020 00:05

Codemasters maakt al sinds 2009 de officiële Formule 1-games voor de consoles, handheld en pc. Dit jaar hebben ze wederom een nieuwe F1-game in de maak. De 2020-versie bevat de originele racekalender, zoals ons eigen kikkerlandje en alle race teams. Zojuist heeft Codemasters nieuwe gameplaybeelden van F1 2020-vrijgegeven van Baku, het circuit dat al sinds 2016 op de kalender staat.

Het coronavirus heeft zoals zoveel sporten ook de Formule 1 geraakt, maar in juli kan er eindelijk weer geracet worden. In het echt met een aangepast racekalender en digitaal in de game F1 2020. Zandvoort staat helaas niet op de aangepaste racekalender. Zandvoort zou dit jaar voor het eerst sinds 1985 weer op de kalender staan. Dit allemaal vanwege het grote succes van Max Verstappen bij Red Bull Racing uiteraard. Maar vanwege het verschrikkelijke virus moeten we daarop nog een jaartje wachten. Tot die tijd moeten we genoegen nemen met de digitale versie van het circuit in de F1-game. F1 2020 bevat de originele F1-kalender van 2020 en gelukkig zijn ook nog alle teams van de partij. Codemasters heeft als voorproefje nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven van circuit Baku. Die vooralsnog ook niet op de kalender staat.

F1 2020 moet 10 juli verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game bevat naast Zandvoort ook Nederlands commentaar van niemand minder dan de Nederlandse F1-commentator Olav Mol.

Bron: Kock Media persbericht
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2020

Series

Formula 1

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasedatum

10 juli 2020

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord