Check hier alle PlayStation State of Play content

Eerste beelden F1 2010

Gisteren, laat in de avond, plaatste onze Alex nog een nieuwsbericht van het packshot voor F1 2010. De nieuwe Formule 1 game, welke verschijnt in september op de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Codemasters belooft ons een zeer realistische racegame en oud-rijder Anthony Davidson heeft zelfs nog nooit zoiets als dit gezien. De verwachtingen tot september worden dus met de dag hoger.

Klik op deze link om de eerste beelden te bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?