Eerste beelden Beyond Good & Evil 2?

Beyond Good & Evil kwam in 2003 uit voor de PC, PlayStation 2, Xbox en Nintendo Gamecube. De game kwam van de hand van Michel Ancel, die ook Rayman heeft bedacht. Beyond Good & Evil kreeg van de pers hoge cijfers, maar de verkoopcijfers bleven uit waardoor het idee van een trilogie van de kaart gewist werd.

Vorig jaar kwam daar toch verandering in. Tijdens de Ubidays zagen we daar namelijk de eerste teaser van Beyond Good & Evil 2. Intussen is er een nieuwe video verschenen die je hieronder kunt bekijken.Ubisoft heeft de video nog niet bevestigd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?