Eerste beeld Command & Conquer FPS

Al een geruime tijd zijn er geruchten over een tweede first person shooter voor de Command & Conquer-serie. Vandaag kwam de uitgever met een allereerste screenshot.

De game zal Tiberium heten en speelt zich af na Command & Conquer 3: Tibirium Wars. De gamer, jij dus, speelt Ricardo Vega. Volgens de feiten is het geen shoot-em up, maar een tactische shooter, waarbij je ook verschillende voertuigen tot je beschikking hebt.

De launch is gepland in de herfst 2008 en de game zal uitkomen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en natuurlijk de pc.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?