Eerste Assassin's Creed Valhalla uitbreiding Wrath of the Druids verschijnt binnenkort

Geplaatst: 19 maart 2021 11:40
Aangepast: 19 maart 2021 11:41

Komende maand krijgt Assassin's Creed Valhalla zijn eerste uitbreiding in de vorm van Wrath of the Druids. Ubisoft heeft inmiddels ook de releasedatum voor deze uitbreiding bekendgemaakt.

Wrath of the Druids is de eerste grote uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla en wordt eind volgende maand al uitgebracht. In deze uitbreiding reizen spelers af naar Ierland voor een gloednieuw avontuur. Zoals de titel van de uitbreiding al doet vermoeden speelt het verhaal zich af rondom de cult van druïdes. Naast de uitbreiding is Ubisoft ook druk bezig met seizoensgebonden content. Niet zo gek als je weet dat Assassin's Creed Valhalla voor Ubisofts sterkste kwartaal in de geschiedenis heeft gezorgd. Zo is er laatst een nieuwe gamemodus aan Valhalla toegevoegd en is inmiddels het Ostera Festival van start gegaan in de game. Dit seizoen brengt tijdelijk nieuwe content met zich mee en richt zich op het lenteseizoen. Zo kun je bijvoorbeeld je nederzetting decoreren, nieuwe minigames spelen, zijn er drie nieuwe quests waarvan je er in eentje paaseitjes moet zoeken.

Het nieuwe seizoen van Assassin's Creed Valhalla is middels het Ostera Festival al van start gegaan en duurt nog tot 8 april. De uitbreiding Wrath of the Druids verschijnt op 29 april.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord