Een Xbox 360-licentie voor GSC Game World

De ontwikkelaar van S.T.A.L.K.E.R, GSC Game World, wilt zich niet alleen meer richten op pc-games. Zij hebben nu ook een licentie gekregen om Xbox 360-games te maken. De ontwikkelaar is op dit besluit gekomen door het redelijke succes van zijn game S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl. Deze game verscheen eerder dit jaar.

Creating games for PC, we achieved practically everything, and now are prepared to garner the top spots in sales charts and gamers' recognition in the world of console games too

Volgens Sergiy Grygorovyc, baas van GSC Game World, is dit een belangrijke stap voor zijn bedrijf en dat zeker voor een bedrijf uit de voormalige Sovjet Unie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?