Portal 2

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 21 april 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score

Een vervolg voor Portal

Portal was een onderdeel van The Orange Box en wordt gezien als de meest originele game van 2007. Kim Swift, Lead designer van Valve, heeft laten weten dat ze bezig zijn met deeltje twee van deze game. Meer weten we nog niet over dit vervolg.

Portal gaat over een testonderwerp in Aperture Science Labs. Jij bent die testpersoon en moet proeven uitvoeren met de zogenaamde Portal Gun. Met dit geweer kun bij punt A een blauwe portal schieten en bij punt B een oranje. Zo kun je via de portal van punt A naar de portal van punt B toe. Het is moeilijk uit te leggen, maar een grote uitdaging voor de puzzelaars onder ons.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?