Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Een tweede expansion pack voor Spore

Vandaag heeft EA aangekondigd dat het expansion pack 'Creepy and Cute parts' op 18 november beschikbaar zal zijn. Op dezelfde persconferentie werd ook gelijk verteld dat naast deze uitbreiding, Maxis ook nog een tweede expansion pack aan het voorbereiden is.

De eerste uitbreiding zal zich richten op de Creature-fase, er zullen meer dan 100 nieuwe creature componenten te gebruiken zijn en ook meer paint opties, animaties, achtergronden en meer. De tweede uitbreiding zal zich meer focussen op het Space gedeelte. Het nog naamloze expansion pack die pas in de lente van 2009 zal uitkomen, zal nieuwe planeten en missies bevatten en ook de optie om zelf missies te creëren en te delen met je vrienden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?