Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Een trailer vol actie van Tom Clancy's EndWar

Ubisoft heeft weer een trailer uitgegeven van de game Tom Clancy's EndWar. Net als de vorige begint ook deze trailer met de boodschap dat het einde echt begonnen is als je er naar kijkt.

Daarna zien we een gewonde soldaat, en wordt er door een charmante vrouwenstem een 'briefing' voorgedragen. Ook zien we een stukje van de interface van de game (en dus automatisch gameplay beelden). Wat er verder te zien valt, moet je zelf maar bekijken in de trailer hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?