Forza Motorsport 4

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2011
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Een testrit maken in Forza Motorsport 4

Met hoge snelheid door de bochten razen is natuurlijk altijd mooi, net als in Forza Motorsport 4. De onderstaande video werd op de gamescom getoond. Het bevat het Topgear test circuit. Daarnaast is er in de video een prachtige auto te zien, namelijk de BMW 5. Genoeg reden om te kijken!

Forza Motorsport 4 wordt uitgegeven door Microsoft. De game komt alleen uit voor de Xbox 360 en de releasedatum ligt op 10 november.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?