I Am Alive

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 maart 2012
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Een sequel voor I Am Alive?

Jade Raymond, de charmante producer van Assassin's Creed, heeft een nieuw project. Het project heet I Am Alive en we zagen er al een kleine introductie van op de E3 dit jaar. Verder is er nog niet veel bekend over deze game.

De game zelf is nog niet eens uit en Ubisoft zit nu al te denken aan sequels. De game heeft nog geen gameplay beelden en bij de Leipzig Games Convention zal hij ook niet van de partij zijn. Desondanks ziet Ubisoft hier toch een franchise in en ze zijn al bezig met plannen voor een tweede deel.

"Yes we are considering sequels. Clearly, when we are creating a franchise, it's a long-term process. We want to keep it and have more iterations, because it's a big investment at the beginning to launch it."

Aldus Executive Director Alain Corre. I Am Alive zal op een nog onbekende datum verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?