Check al onze gamescom content hier!

Een rondleiding door de thuisbasis van DJ Hero

Dat DJ Hero weer een toffe game gaat worden, dat moge nu toch wel duidelijk zijn. Maar wat weten we eigenlijk van de ontwikkelaar. Heb jij ooit van FreeStyleGame gehoord voordat ze met DJ Hero op de proppen kwamen?

Voor diegenen die nog totaal niets van de ontwikkelstudio weten is er nu een video verschenen waarin je een rondleiding krijgt door de thuisbasis van de game. Van de Q&A sectie tot de echte grote mannen achter de game, je krijgt werkelijk alles te zien. Klik snel op de play-knop voor de rondleiding, en ik wens je veel plezier tijdens je vlucht!

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?