Een remake van Resident Evil 3 is zeker niet uitgesloten

Geplaatst:

Resident Evil 2 Remake ligt nog koud in de schappen, maar nu wordt er al gevraagd naar de mogelijke remake van Resident Evil 3. Het antwoord vanuit het Capcom-kamp klinkt daarop veelbelovend.

In een interview met het Japanse GameWatch legt producer Yoshiaki Hirabayashi uit waarom de ontwikkelaar besloot Resident Evil 2 opnieuw tot leven te brengen. De reden hiervoor is dat de fans er maar om bleven vragen, zo stelt Hirabayashi. In hetzelfde interview gaf hij te kennen dat een remake van Resident Evil 3 ook zeker niet ondenkbaar is, als dat is wat de fans willen. Als de remake van het tweede deel goed wordt ontvangen en de fans zich laten horen, dan is dat voor Capcom een zeer legitieme reden om ook Resident Evil 3 in een nieuw jasje te steken.

De woorden van Hirabayashi zijn luid en duidelijk. Als de fans het willen, dan is de remake van Resident Evil 3 slechts een kwestie van tijd. Zou jij van deze game graag een remake zien?

Bron: Game Watch
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord