Grand Theft Auto: San Andreas

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2004
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Nintendo 3DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Een plaatsje bij de Xbox Originals voor GTA: San Andreas

Microsoft heeft aangekondigd dat de game Grand Theft Auto: San Andreas toegevoegd zal worden aan de 'Xbox Originals'. Dat betekend dat de game binnenkort voor 1200 punten te downloaden zal zijn vanaf Xbox Live.

De download is beschikbaar vanaf 20 oktober aanstaande. Nog vier dagen dus, en dan wordt er weer een klassieker bijgeschreven bij het rijtje.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?