Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Een nieuw kleurtje voor de PSP

Er is een nieuw kleurtje voor de PSP, in Japan ten minste. Sony Japan heeft vandaag bekendgemaakt dat de PSP binnenkort ook in de kleur 'Mint Green' komt. Deze kleur maakt deel uit van Sony's 'Blume'-assortiment. Dit assortiment verschijnt alleen in Japan.

Er zijn meer kleuren die niet verder zijn gekomen dan het land van de rijzende zon. Zo hebben we Rose Pink, Lavender Purple en Felicia Blue. Sony wil met deze nieuwe kleur en ook de andere pastelkleuren uit deze lijn de vrouwelijke gamers aanspreken. De kans dat deze kleuren ooit in Europa komen kun je vergeten. Dit is Japan-Only.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?