The Bourne Conspiracy

  • Ontwikkelaar High Moon Studios
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Een miljoen keer The Bourne Conspiracy demo

The Bourne Conspiracy is de eerste game van de succesvolle Bourne filmtrilogie. The Bourne Conspiracy combineert spionage met heftige actie. De game komt 27 juni uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3

Alles ging volgens plan bij deze game en een paar weken geleden verscheen daarom ook een demo. De demo blijkt het goed te doen bij de consument, want hij is inmiddels al één miljoen keer gedownload. Heb je de demo nog niet? Haal hem dan snel binnen op het PlayStation Network of Xbox Live!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?