Een komeet komt op je PlayStation 3 af

De PlayStation 3 krijgt er volgende maand weer een leuke PlayStation Network game bij genaamd Comet Crash. De game was al enige tijd verkrijgbaar in Amerika, maar komt dus nu in oktober naar ons toe. In Amerika is men aardig positief over de game, Comet Crash scoort daar gemiddeld een 8,2.

In de game draait het om actie en strategie. Het doel is om je torens te verdedigen tegen de vijand. De game ondersteunt een 4 speler versus en co-op mode online. Elke speler zal over zo'n duizend units kunnen beschikken, dus verwacht totale chaos. Ben je er al klaar voor om deze torenhoge game te spelen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?