Final Fantasy VII Remake
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 april 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE JRPG
  • GAMELINER SCORE

Een kijkje achter de schermen bij Final Fantasy VII Remake

Volgende maand lanceert Square Enix Ltd. Final Fantasy VII Remake. Dit gaat gepaard met een serie video's.

In die serie video's krijgt de kijker een diepgaand inzicht in de creatie van de game. Via interviews met de makers, artiesten en ontwikkelaars krijgt de kijker een exclusief inzicht in de geheimen van Final Fantasy VII Remake. Dit gaat om het verhaal, de personages, de gevechten, de actie en de aangrijpende muziek; dit in combinatie met spectaculair beeldmateriaal. De eerste video toont onder andere interviews met diverse beroemde ontwikkelaars als Yoshinori Kitase (producer), Tetsuya Nomura (director en concept design), Kazushige Nojima (story en scenario), Naoki Hamaguchi (co-director en game design) en Motomu Toriyama (co-director en scenario design). Hieronder is de eerste video te bekijken.

Final Fantasy VII Remake verschijnt op 10 april exclusief voor de PlayStation 4.

BRON Square Enix

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?