Eén hand is meer dan genoeg in Halo: Reach

In de laatste aflevering van GT TV is naar voren gekomen dat het nieuwe Halo: Reach geen dual-wielding bevat. Net als in de eerste Halo is het dus niet meer mogelijk om in beide handen een wapen te dragen.

De aflevering had ook nog wat ander nieuws te melden. Je kunt in Reach namelijk helemaal zelf bepalen hoe jouw personage eruit ziet. Deze look wordt ook automatisch meegenomen als je online gaat spelen. Op deze manier heeft iedereen een totaal eigen identiteit en dat is ook wel zo leuk natuurlijk. Het is nu maar wachten tot de bèta van Halo: Reach in mei, want naast deze twee details zijn we verder niets nieuws te weten gekomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?