Een dag uit het leven van Mafia 2

Er zijn drie nieuwe gameplay trailers van Mafia 2 verschenen. De trailers behandelen een missie uit de game, die je veel actie en vuurgevechten voorschotelt.

De game oogt op veel plaatsen erg mooi, maar het is wel te zien dat het nog niet helemaal af is. Sommige auto's zien er nog wat buggy uit en tijdens actievolle gameplay willen er nog wel eens wat framedrops optreden, maar dat zal in de uiteindelijke versie waarschijnlijk wel verholpen zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?